Q&A

Är det öppet köp och bytesrätt?

När du handlar på cirkularet.se så har du 14 dagars returrätt från det att du mottagit din vara. Handlar du i vår fysiska butik vi inte möjlighet att erbjuda öppet köp och/eller bytesrätt. Om du inte längre vill ha en vara är du självklart välkommen att lämna in den hos oss igen så säljer vi den åt dig på kommission.

Hur vet jag om det jag lämnat in blivit sålt?

Vi har dina varor hos oss under 2 månader. Är du nyfiken på hur det går för dina varor under tiden så kan du maila eller skriva till oss på instagram så återkommer vi om hur din försäljning går. Efter att ca 2 månader har gått hör vi av oss till dig och ger en uppdatering hur det gått för dina varor. Vi skänker inte varor vidare utan att först höra av oss till dig som kund. Om du inte svarar på vår uppdatering inom 14 dagar så kommer vi att skänka osålda varor vidare.

Vad händer om jag inte hämtar upp mina varor i tid?

Dina varor finns framme i butik i 2 månader efter att du lämnat in dem sedan är det du som kund som ansvarar för att hämta upp varorna. Gör du inte detta i tid, max 14 dagar, så tillfaller varorna butiken, vi kommer då t.ex. att skänka varorna till ideella organisationer.

Säljer ni även second hand kläder?

Nej vi satsar enbart på heminredning och möbler i vårt ordinarie sortiment. Ibland kan vi dock ha samarbeten med andra hållbara företag och leverantörer. Exempelvis hade vi ett samarbete med Fellini, handvirkade handväskor av återvunnet material, under december 2022. Men vi tar inte emot kläder eller accessoarer på kommission.

Vad tar ni emot och hur går inlämningen till?

Vi tar emot varor som är hela, rena och som känns moderna. Du som kund kommer in till butiken med det du vill lämna in och vi går tillsammans igenom vad vi tror kommer sälja just nu och kommer överens om ett pris. Du kan läsa mer vad vi tar emot och hur inlämningen går till här. Ett tips är också att hålla koll på vår instagram @cirkularetsthlm för aktuell information.

Säljer ni presentkort?

Ja vi säljer presentkort, både på cirkularet.se och i vår fysiska butik Presenkortet är giltigt i 1 år och går att använda både i butik och på cirkularet.se.